Újszülött – Baba – Gyermekfotózás

 

A gyerkőcök - ahogy mondani szokás - „nőnek, mint a gomba!” Ezért érdemes időnként egy - egy szép fotósorozattal megörökíteni a felejthetetlen pillanatokat!

Újszülött fotózás: A legrövidebb időszak az újszülött kor, ami körülbelül a 3 - 4 hétig tart. A fotózás szempontjából a 1-2,5. hét a legideálisabb, amikor még kevésbé zavarja a villanó fény, zaj, a helyzetváltozás a babákat, amikor még könnyen lehet őket olyan pózba helyezni, amiben akár mozdulatlanok maradnak. Leggyakrabban (mélyen) alszanak. Tündéri, bájos képek készíthetőek róluk, némi kiegészítővel, kellékkel díszítve. Újszülött fotózásának két módja van, ami a helyszínt illeti: a baba saját otthonában, környezetében (ennek ára eltér az alább leírtakról!!), vagy nálam, a stúdióban, ahol a szobát melegre fűtve készítem a felvételeket. A fotózás időtartalmát az újszülött gyerkőchöz alakítom, ami lehet 1, vagy akár 2,5-3 óra is..(pelenkázás, etetés stb).

Babafotózás: Az újszülöttkor után hihetetlen gyorsasággal változnak, fejlődnek a babák, minden korosztály más és más. Fontos lépcső, amikor már tudnak mászni, ülni, felállni és örülni. Mint a baba-, mint a Gyermekfotózás során számos kelléket, játékot „ bevetek” ahhoz hogy a csöppségek jól érezzék magukat. Különféle ruhákban, többféle háttérrel és perspektívából fotózom őket.

Mint műteremben, mint kint a természetben (minden évszakban), pl. játszótéren, parkban stb. van lehetőség a fotózásra!

Időtartalma kb. 1,5 óra (de a gyermekhez alakítva).

Az Újszülött – a Baba – és a Gyermekfotózás fotózás ára: 20.000 Ft (ha csak a gyermeket fotózom, szülő, testvér nélkül.)

A fotózások során természetesen a szülőkkel, testvérrel/testvérekkel is készülhetnek képeket!

Ebben az esetben (max. két szülővel, illetve testvérrel) a fotózás ára: 22.000 Ft,

amely tartalmaz:

35 db kidolgozott, retusált, a kért méretre megszerkesztett, nagyfelbontású digitális képet, DVD-re írva! (Kérésre kinagyított papírképet is készítek!)

A szűk családi körön kívül (két szülő és a gyermekek) bővített csomag, azaz, Nagy-családos fotózás igénylésére is van lehetőség, amelynek az ára a további családtagok számának a függvénye; ennek részleteiről email-ben, vagy telefonban értesítelek!