Kedves Házasulandó pár!

 

 

Miután kitűztétek életetek Nagy Napját, érdemes elgondolkodni annak megörökítésén is. Ha mindezt professzionális módon szeretnétek megtenni, szeretném ajánlani a szolgáltatásaimat!

Az esküvőd napjáról beszéljenek a derűs pillanatok, amit egy felszabadult, jó hangulatú fotózással valósítok meg! Célom, hogy a képek könnyedséget, vidámságot sugalljanak, de mindezt a Ti stílusotoknak megfelelően! Nyitott vagyok az egyéni kérésekre, akár extrém helyszíneken történő fotózásra is!

Az esküvő fotós szerep számomra egy pozitív kihívást jelent, amiben mindig találok valami újat, és amit átadok a fotográfiákon keresztül Számotokra!

Az esküvőtők napjának több lépcsője van, a készülődéstől (smink, fodrász, öltözködés) a lánykérésen át, a szertartásokon (polgári és/vagy egyházi) való részvételtől a menyasszonytáncig!

Ezen a napon kerül sor a KREATÍV fotózásra is, ami csak Rólatok szól, egy általatok választott (vagy az általam javasolt számos, érdekes) helyszínen/helyszíneken. Ez akár egy külön napon is történhet! Időtartalma rugalmas.

A fotózás elsősorban a teljes Nagy napot jelenti, de vállalok külön eseményenként is képkészítést!

Az elkészült felvételekből Ti is kiválaszthatjátok a retusálásra szánt képeket, egy másik időpontban!

A fotókat – egy körültekintő kidolgozás, retusálás; a kért méretre való szerkesztés után - nagyfelbontásban, digitális formátumban, DVD-re írva adom át Nektek!

Hagyományos papírképek nagyítását, illetve Fotókönyvek készítését is vállalom!

Mivel mindenkinek egyedi az esküvője napja, így fontosnak tartom, hogy személyesen találkozzunk, de legalább email-en keresztül kontaktáljunk, ahol elmondjátok az elképzeléseiteket, kívánságaitokat, én pedig ennek megfelelően tájékoztassalak Benneteket a fotózás részleteiről, árairól! (Ez még nem jelent elkötelezettséget!!)

Az árak függnek az események összetételétől, igényektől. Írjatok email-t, a pontos igények megadásával, és válaszul szívesen elküldöm a részleteket/ árakat!

 

Az esküvő előtti hónapokban, hetekben, készül a Jegyes fotózás!
Az általatok választott (vagy az általam ajánlott számos, érdekes) helyszínen/helyszíneken.
Általában hétköznapi viseletben; amelynek az ára: 25.000 Ft.